LA-Twitter-April17.jpg       Reb3.jpg

 

Skjermbilde 2017-06-02 kl. 22.42.32.png

 

På Reebok streber vi for å redusere vårt miljøavtrykk og øke sosial fordel og positive samfunnsmessige konsekvenser. Dette er grunnlaget for hvordan Reebok lager produkter som støtter og inspirerer forbrukerens uhemmet livsstil og oppfordrer oss alle til å omfavne vår menneskelighet.

Vi deltar i adidas-konsernet for å bruke 100% bærekraftig bomull i våre produkter innen utgangen av 2018. 'Bærekraftig bomull' betyr bedre bomull, sertifisert økologisk bomull eller annen form for bærekraftig produsert bomull som for tiden er tilgjengelig eller kan være i framtid. Bomull vokst i henhold til Better Cotton Initiative (BCI) standarder bruker mindre vann og færre pesticider enn vanlig bomull. Det fremmer også bedre arbeidsforhold for bomullsbøndene. I 2014 besto BCI Cotton mer enn 30% av bomullen som brukes av adidas-gruppen. Vi jobber også med å innlemme resirkulert polyester i enkelte produktserier. Bruk av resirkulert polyester i stedet for konvensjonell polyester er en måte å redusere drivhusgassutslipp, vannbruk og kjemisk bruk i forbindelse med å skape produkter.

Vi ser en fremtid hvor mennesker kommer tilbake til sine røtter. En fremtid hvor vi innser at hver og en av oss lever, puster, går, snakker, løper, klatrer, hopper, ler, bryr seg om et mirakel - et mirakel som bare skjer en gang.

Gjennom tøff trening vil vi presse hverandre til å ære for kroppen vi har fått, fordi vi bare har én kropp til ære. Vi vil tåle svette, tårer og til og med litt blod. Vi vil vende dekk, sprinte i åser og gjøre push-ups til vi ikke kan gjøre dem lenger. Hvorfor gjør vi dette? Vi skal ikke flippe dekk for å bli bedre dekkflippere. Vi gjør det for å bli bedre, periode. Bedre ledere; Bedre foreldre; sterkere, mer målbevisste mennesker - i stand til noe. Vi gjør det for å ære våre kropper og skjerpe våre sinn - å være mer menneskelige.