gore2.jpg     gore1.jpgYoann_01-1440x990.jpg

Vi tror at løpere og syklister bør kunne komme seg ut og leve sin lidenskap hver dag på året. Derfor skaper vi svært funksjonelle klær for alle miljøer, hver sesong og i alt slags vær.

Når vi lager funksjonelle tekstiler for dedikerte løpere og syklister, stiller vi oss et spørsmål: gjør dette produktet livet enklere for utøveren? Hvis det ikke er noe klart svar, går vi tilbake til tegnebrettet. Med denne erfaringen designer vi unike, sportsspesifikke løsninger og er alltid foran kurven. Men det er også i vår tro på at å virkelig utvikle gode produkter, er det ikke nok å stole utelukkende på vitenskap, vi må også forstå de som bruker dem.

Vi tror at omfattende testing, både på feltet og i vårt eget prototype-lab, er den eneste måten å lage klær som lever opp til GORE BIKE WEAR® og GORE RUNNING WEAR®-merket. Det er hardt arbeid, men innovasjon kommer aldri lett. Når vi innser våre ideer til sitt fulle potensiale, gjør vi det mulig for løpere og syklister å presse seg til neste nivå. Å nå nye høyder og feire suksesser. For oss er det ingenting som er bedre.