425x575_meagher_c_0564B.jpg   Skjermbilde 2017-06-02 kl. 23.49.33.png             1400x465_etzel_k_0613.jpgPatagonias misjonserklæring Bygg det beste produktet, ikke forårsake unødvendig skade, bruk virksomheten til å inspirere og implementere løsninger på miljøkrisen Vår grunn for å være Patagonia vokste ut av et lite firma som laget verktøy for klatrere. Alpinisme forblir i hjertet av en verdensomspennende virksomhet som fremdeles gjør klær til klatring - så vel som for ski, snowboard, surfing, fluefiske, padling og sti. Disse er alle stille sport. Ingen krever en motor; Ingen leverer skare av en mengde. I hver sport kommer belønning i form av hardt vunnet nåde og øyeblikk av sammenheng mellom oss og naturen.

Våre verdier reflekterer de av en bedrift som startet av et band av klatrere og surfere, og den minimalistiske stilen de fremmet. Tilnærmingen vi tar mot produktdesign demonstrerer en bias for enkelhet og nytte.

For oss i Patagonia krever en kjærlighet til vilde og vakre steder deltakelse i kampen for å redde dem, og for å bidra til å reversere den bratte nedgangen i den globale miljøhelsen til vår planet. Vi donerer vår tid, tjenester og minst 1% av salget til hundrevis av greskrok miljøgrupper over hele verden som jobber for å bidra til å reversere tidevannet.

Vi vet at vår virksomhet - fra lysbutikker til fargingskjorter - skaper forurensning som biprodukt. Så vi jobber jevnt for å redusere disse skadene. Vi bruker resirkulert polyester i mange av våre klær og bare organisk, i stedet for pesticidintensiv bomull.

Å være tro mot våre kjerneverdier i løpet av tretti og to år i virksomheten har hjulpet oss med å skape et selskap vi er stolte av å løpe og jobbe for. Og vårt fokus på å gjøre de beste produktene som mulig har brakt oss suksess på markedet.